Donderdag


ZO, het is alweer even geleden, maar hier weer een post.

Zoals ik al verwachtte is deze week erg druk geworden! Meestal komt er gewoon 1 klant op een dag, soms 2 en dan is het echt wel druk, maar vandaag stonden er ineens 4 klanten op de stoep! Als je een klant helpt heb je wel eens assistentie nodig, maar nu was iedereen bezet. Dan is het zaak om rustig te blijven en zo goed en snel als mogelijk alles zelf te doen.

De roep om koffie word dan ook steeds luider en het inschenken daarvan kun je zien als een kleine pauze en rustmoment. Maar zodra je weer zit tikt de klok weer verder en verder en verder….Dan is het ineens tijd. Tijd om in de file te gaan staan.
Vanavond was ik alleen thuis, dus ik dacht rustig naar de wedstrijd van Feyenoord te kijken. Dat ging ook niet helemaal op want het spel van Feyenoord herbergt dit seizoen maar bar weinig schoonheid. Toch blijf je kijken want het is wel “jouw Cluppie” bij het doelpunt van Feyenoord voel je dan ook diepe opluchting. Niet alleen omdat ze scoren, en dus niet verliezen, maar ook omdat dat een gevoel geeft dat je niet helemáál voor Jan lul op de bank bent blijven zitten.

Morgen proberen we de dag weer fris te bekijken, maar of dat lukt durf ik te betwijfelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: