Brugge: een sfeerimpressie


Vorig jaar zijn we de dag voor Kerst naar Valkenburg geweest en dat was zo goed bevallen dat we dat uitje erin gaan houden. Gister 23-12-07 zijn we naar Brugge geweest. ‘Het Venetië van het Noorden’
Het was wel erg gezellig daar, Overal was er kerstverlichting en aan de gevels van de winkels hingen luidsprekers waaruit de welbekende kerstliedjes klonken. Het centrum van Brugge is heel oud en dus heb je veel smalle straatjes met van die keien waar op je, als je niet oppast, zomaar uitglijd. Het grote marktplein was ook helemaal versiert met duizenden lampjes en in het midden was er een kerstmarkt met daartussen een schaatsbaan. En geheel volgens Brugse traditie reden de paarden met koetsjes je links en rechts voorbij. We vonden een leuk Italiaans restaurantje aan het marktplein, en daar hebben we dan ook gegeten.
Zo hebben we zelf al een paar tradities opgebouwd in de 3 jaar dat we bij elkaar zijn: Als we een nachtje weggaan dan zoeken we een Italiaans restaurant op en als we thuis iets te vieren hebben gaan we naar ons Mexicaans restaurant popocatepetl.

Hieronder een paar sfeerfoto’s van de avond in Brugge.

Brug1  Brug2 Brug3 Brug4 Brugge_restaurant  Brugge3

Advertenties

2 Responses to Brugge: een sfeerimpressie

  1. creatiefhuis says:

    ziet er gezellig uit!

  2. Brugge is echt mooi daar ben ik ook geweest een jaar of 2 geleden en ook veel foto’s gemaatk! Echt leuk om weer wat van terug te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: