Even schrikken


Dat was vannacht wel weer even schrikken toen Marenka me belde om 5.15

Het ging niet zo heel goed met Mylo. Hij had een te lichte adamhaling waardoor zijn zuurstofopname niet hoog genoeg was. En ze dachten aan een infectie. Waarschijnlijk door het meconium wat hij heeft binnengekregen.
Daarom werd Mylo naar het Sofia kinderziekenhuis gebracht samen met Marenka en ligt hij daar nu op de Intensive care afdeling. Het was dacht ik omdat ze daar een betere IC afdeling hebben.

Maar gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met zijn ademhaling en zuurstofopname en mag hij morgen waarschijnlijk van de IC af. Dit betekent ook dat hij waarschijnlijk morgen weer terug naar het Sint Franciscus Gasthuis gaat. En Marenka ook. Daar moet Mylo dan zeker 6 dagen nog blijven vanwege de infectie. Dit zijn ze aan het behandelen met antibiotica en de kuur moet afgemaakt worden.

Marenka herstelt al aardig van de keizersnede en heeft nog maar weinig pijn gelukkig. En ik? Ik ben er letterlijk en figuurlijk kapot van Lichamelijk geestelijk en emotioneel. Het is heel erg veel om mee te maken, maar je maakt het bijna niet mee omdat je zo moe bent en het gaat ook allemaal zo snel…. ik hoop dat de tijd van genieten snel komt,maar eerst moet Mylo snel beter worden, dat is het allerbelangrijkst!

morgen weer een update.

Advertenties

One Response to Even schrikken

  1. creatiefhuis says:

    Allereerst natuurlijk heel erg gefeliciteerd met jullie super mooie zoon, wat een schatje. Wat jullie nu mee maken herkennen wij maar al te goed. Het is pittig allemaal, maar al hij straks eenmaal thuis is, vergeet je het gelukkig allemaal weer een beetje. Ik verzeker je; dan kan het genieten beginnen.

    Heel veel geluk en een dikke knuffel voor Mylo

    Grz Caroline (en ook Wilco, Maik en Jordi natuurlijk)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: